Life & Business Coaching Programma

Iedereen heeft talent. Alleen komt je talent in de ene omgeving wel tot bloei en in de andere niet. De kunst is dus om de werk- en leefomstandigheden te vinden die bij jou passen.
Wist je dat een talent ergens in zijn niet zozeer te maken heeft met de kwaliteiten die je in huis hebt. Het is namelijk veel belangrijker wat jij wil. Jouw ambitie is dus meer bepalend dan wat je kan! Daarnaast spelen de kansen die je krijgt ook mee en het jezelf toestaan om daadwerkelijk te stralen.
In dit Life & Business Coaching Programma coach ik jou om alle condities ideaal te maken om jouw ambitie tot volle bloei te brengen. Zodat je kan zijn wie je het allerliefste wil zijn. Dan kan je bordenvol energie aan de slag en is de kans het grootst om succesvol te zijn.

Opbouw van het programma

Tijdens dit coaching traject kijken we naar je levensverhaal, de relaties die je met jezelf en anderen hebt, jouw energiebronnen en inspiratie. Op werkgebied nemen we jouw ambitie, talenten, waarden en drijfveer onder de loep. We bespreken wat je belemmeringen en je hulpbronnen zijn.

Vaak zie ik bij coachees dat de vorm die eerst wel werkte nu niet meer past. Dan gaan er dingen schuren zowel op werk als privégebied. En dat is een signaal dat het tijd is om wat te gaan veranderen. Om een nieuwe balans te gaan ontwikkelen. Eén waarin het wel stroomt, één die recht doet aan wat jij belangrijk vindt en waar je energie en voldoening uit haalt.

Ook stimuleer ik je om echt stappen te gaan zetten door gesprekken te voeren of door nieuw gedrag te gaan uitproberen. Je sluit het traject af met een mind map of actieplan voor de aankomende tijd.

Ik help je op weg om invulling te geven aan je (werkende) leven zodat dit voor jou weer waardevol is zodat je tot bloei komt.

Kosten en tijd

Het traject bestaat uit 4 sessies van in totaal 6 uur en kost 1050,00 euro excl. btw.