Talent Ontwikkeling Programma

bloemen 006

Iedereen heeft talent. Alleen komt je talent in de ene werkomgeving wel tot bloei en in de andere niet. De kunst is dus om de werkomgeving te vinden die past bij jouw talent.

Wist je dat een talent ergens in zijn niet zozeer te maken heeft met de kwaliteiten die je in huis hebt. Het is namelijk veel belangrijker wat jij wil. Jouw ambitie is dus meer bepalend dan wat je kan! Daarnaast spelen de kansen die je krijgt ook mee en het jezelf toestaan om daadwerkelijk te stralen.

In dit Talent Ontwikkeling Programma coach ik jou om alle condities ideaal te maken om jouw ambitie tot volle bloei te brengen. Zodat je kan zijn wie je het allerliefste wil zijn. Dan kan je bordenvol energie aan de slag en is de kans het grootst om succesvol te zijn.

Wat levert het je op?

  • Energie!
  • Een frisse blik op jezelf
  • Je wordt in beweging gebracht om jouw ambitie tot volle bloei te brengen

Opbouw van het Talent Ontwikkeling programma

Tijdens de intake bespreken we de vragen en doelen die je hebt. We bekijken vervolgens de keuzes die je tot nu toe hebt gemaakt in je werk en in je leven. Die zeggen namelijk veel over wat voor jou belangrijk is.

  • Vervolgens besteden we aandacht aan wie je bent, wat je wilt en kunt. En daarbij ligt de nadruk op wat je echt graag wil. Wat zijn jouw waarden? Wat is jouw hoger plan, jouw lonkend perspectief? Waar loop je warm van? Met behulp van allerlei opdrachten, vragen en online tests help ik je op weg.
  • Ook word je uitgedaagd om de belemmeringen aan te pakken die in de weg staan om te zijn wie je wil zijn. Voor veel mensen ligt hier de bottleneck.
  • Hierna kan je jouw blik meer naar buiten richten, naar jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Je benoemt hoe jouw ideale functie eruit ziet en wat jouw persoonlijke toegevoegde waarde daarin is.
  • Verder krijg je tools om met dit inzicht ook praktisch aan de slag te gaan. Ik stimuleer je om echt stappen te gaan zetten door gesprekken te voeren met mensen die het werk doen wat jij zou willen doen en om hulpbronnen in te schakelen bij de richting die je op wilt.
  • Je sluit het traject af met een actieplan voor de komende tijd.

Hieronder zie je de opbouw weergegeven in een plaatje:

talentontwikkelingprogrammaoverzicht

Kies jouw intensiteit

Ben je nieuwsgierig geworden? Dan kan je contact met me opnemen voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarin kunnen we samen bekijken wat ik voor je kan doen. Je kan kiezen uit:

- Talent check:                   2 coaching sessies van 1,5 uur

- Kort & krachtig:              4 coaching sessies van 1,5 uur

- Diepgaand:                      6 coaching sessies van 1,5 uur

>
<
>