In Balans Training voor Young Professionals

Jonge mensen krijgen veel op hun bordje. Twintigers zijn idealistisch en ambitieus. Ze willen graag een rijk sociaal leven, een succesvol werkend leven, er goed uitzien en impact hebben op de wereld om hen heen. En dat allemaal tegelijkertijd en voor hun dertigste.

Het willen voldoen aan het perfecte plaatje kan sommigen wel eens te veel worden. Want als een van de facetten een keer niet helemaal lekker gaat dan denkt de Millenial dat het aan hem of haarzelf ligt. Op dit moment krijgt 1 op de 7 werknemers een burnout en daarbij zijn de twintigers oververtegenwoordigd. Het is een bijzondere tendens, om juist in de bloei van je leven uitgeblust te raken. Maar je bent zeker niet de enige die daar mee kampt. Ik coach al jaren jonge mensen om weer in balans te komen.

Om in balans te komen, en daar te blijven, is het de truc om goed naar jezelf te luisteren. Om je te realiseren dat het er niet om gaat wat anderen doen, maar dat het gaat om jou. Om waar jij blij van wordt en wat jij goed kan. Als je je daarop kan richten, en de rest kan laten voor wat het is, zal dat erg veel energie en frustratie schelen.

Wat levert het je op?

  • Inzicht in je talenten, waarden, energiegevers en energienemers;
  • Een krachtige keuze maken voor hetgeen echt bij je past, focus;
  • Praktische handvatten, zoals meditatie- en ademhalingstechnieken.

Locatie
De training vindt plaats in de natuur van Kortenhoef en kan desgewenst ook plaats vinden op locatie.

Duur en kosten
De training wordt gegeven in een dagdeel. De kosten zijn 225,00 euro exclusief btw bij minimaal 6 deelnemers.