Leiderschapsreis

In deze vierdaagse training ga je jouw leiderschap onder de loep nemen, zowel jouw persoonlijk leiderschap als het leidinggeven aan een club mensen. Zodat je meer impact hebt in de doelen die je nastreeft:

Door datgene in te zetten wat jou uniek maakt.

Wat jou vanzelfsprekend uniek maakt ga je ontdekken de eerste twee dagen. We kijken hiervoor naar jouw levenslijn, jouw waarden, krachten en verlangens. Dus wie je van nature bent. En hoe je daarmee de verbinding aangaat met anderen. Je onderzoekt de verschillende stijlen die het beste bij je passen en wat je daarin kunt doen en laten. Je integreert jouw inzichten in een passend plan van aanpak.

De derde dag onderzoeken we jouw plek en positie in je organisatie. Je leert de signalen binnen en buiten jezelf te lezen. En te besluiten wat je daarmee wil doen.

Tussen de derde en vierde dag is er intervisie.

De vierde dag ligt de focus op de toekomst. Je wordt uitgedaagd om out of the box jouw plannen en ideeën onder de loep te nemen. Wat ga je verwelkomen en waar neem je afscheid van. Je gaat bouwen en bepalen welke hulpbronnen je wil benutten.

In deze training gebruiken we de reis als metafoor. De reis heeft voor iedereen andere uitdagingen, dus is de training maatwerk voor elke deelnemer. We werken in een kleine groep, zodat je zowel van jezelf als van elkaar leert.

Jij bent van harte welkom om jouw reis naar meer impact te komen maken!

De training wordt begeleid door Ilse Reijs en Kathinka Fortuin.

Samengevat is de 4 daagse training als volgt opgezet:

Dag 1 en 2 – aaneengesloten dagen

 • Leiderschap en jouw leiderschapsstijl
 • Kwaliteiten, valkuilen en verlangens
 • Levenslijn
 • Drijfveren in leven en werk
 • Intenties voor jouw ontwikkeling

Na 2 maanden

Dag 3

 • Integratie van inzichten eerste deel
 • Jouw leiderschap in de organisatie, jouw plek en positie daarin
 • Invloed van lichaam en geest op je handelen

Intervisie/collegiale ondersteuning

Dag 4

 • Toekomstperspectief
 • Jouw supportsysteem bouwen en benutten
 • Afronding

In onze samenwerking komen we elkaar tegen in wat ons drijft, fascineert en onderscheidt. Hierdoor wordt ons steeds duidelijker waar we voor staan. Deze ontmoetingen vormen de basis en maken dat wat wij bieden zowel professioneel als authentiek is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 Ilse Reijs

“Ik ben een betrokken en bevlogen arbeidspsycholoog. In mijn praktijk help ik mensen om het beste uit zichzelf te halen, tot volle bloei te komen. En om de veranderingen die daarvoor nodig zijn in hun werk en leven in gang te zetten. Goed leren luisteren naar wie je van nature bent, op basis daarvan je keuzes maken, is daarbij naar mijn idee de sleutel. Het (werkende) leven wordt dan makkelijker, leuker en energieker. 

In mijn aanpak gebruik ik inzichten uit de Positieve Psychologie. Die benadering biedt focus op wat al sterk is, op groter maken wat al goed gaat. Ook werk ik graag met Voice Dialogue om interne dilemma’s te verhelderen. Daarnaast gebruik ik lichaamsgerichte methodes die de balans tussen lichaam en geest herstellen. En om de wijsheid van het lichaam in te zetten bij de vragen die iemand heeft”.

Kathinka Fortuin

“Vanuit gebalanceerde rust ben ik nieuwsgierig op onderzoek naar wat nodig is voor de vraag van mijn klant. Met mijn ogenschijnlijke chaotische energie breng ik creatieve invalshoeken. Ik werk op het snijvlak van mens en organisatie en haal mijn resultaat door interventies te plegen die leiden tot perspectiefwissel. Dit geeft beweging en activeert het eigen oplossend vermogen. Ik ben gefascineerd door de impact en toepassing van het systemische perspectief. 

Mijn rijke theoretische achtergrond en (levens)ervaring maken dat ik net dát kan inzetten wat op dat moment nodig is om effect te bereiken in het leren en het resultaat. Het gaat mij daarbij om de werkelijke ontmoeting op het snijvlak van mens en organisatie.”

Pilot prijs: 1500,00 euro (normale prijs 1800,00 euro)

Data: 27 en 28 oktober 2022, 25 november 2022 en 12 januari 2023

Locatie: midden Nederland