Loopbaanadvies
NL leert door

Loopbaanadvies- NL leert door

 

In dit traject, dat gesubsidieerd wordt door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, ontvang je gratis loopbaanadvies. Gratis voor jou, ik als NOLOC Erkend Loopbaanadviseur vraag daar subsidie voor aan. Loopbaanadvies wordt aangeboden om alle Nederlanders de kans te geven om zich te bezinnen op hun arbeidsmarktpositie. Zeker nu de tijden onzeker zijn kan dat zijn weerslag hebben jouw werktevredenheid. Neem daarom nu het heft in eigen handen om sterker en met meer werkplezier uit de Corona crisis te komen!

 

Nadat er in september zoveel aanmeldingen waren dat het budget op was, zal er per 1 december 2020 weer plek zijn om je hiervoor in te schrijven. Je kan je nu alvast bij mij aanmelden. Dan zet ik jou op de voor-inschrijflijst.

 

Het NL Leert door traject bestaat uit 4 uur coaching en een arbeidsmarktscan. Daarna zal je veel meer helderheid hebben gekregen op het werk dat bij jou past en de werkomgeving waarin jij helemaal tot je recht komt. En weten wat je kan doen om daar te komen. 

 

Reijs Consult richt dit traject als volgt in.   

 

       Kennismakingsgesprek

Je vertelt mij wat je vraag is en ik kan je meer vertellen over hoe we dit traject gaan inrichten.

 

       Gesprek 1 (1,5 uur)

In dit gesprek nemen we je CV door en benoemen we de mogelijkheden die je graag wil onderzoeken. 

 

       Arbeidsmarktscan & Loopbaanscan

Je maakt online vragenlijsten waardoor je zicht krijgt op jouw huidige en toekomstige kansen op de arbeidsmarkt. Reijs Consult biedt als extra aanvulling de Loopbaanscan, zodat je ook meer te weten krijgt over jouw drijfveren, je kwaliteiten, valkuilen, interesses en talenten.

 

       Gesprek 2 (1,5 uur)

We bespreken de resultaten van de Arbeidsmarktscan en Loopbaanscan. Hierna kan je een persoonsprofiel van jezelf opstellen waarin staat ‘wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik’. 

 

       Gesprek 3 (1 uur)

We bespreken de ontwikkelingen die je nog te gaan hebt en de stappen die je daarvoor gaat nemen.  

 

Na elke gesprek beschrijf je je bevindingen in een gespreksverslag. Hierdoor kan je de verkregen inzichten nog beter borgen en krijg je focus op de acties die je kan gaan nemen. De gesprekken vinden plaats via Zoom. 

 

Ben je benieuwd geworden, bel me voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!