Tot Volle Bloei Programma
  1. Kennismaking

Tijdens het eerste vrijblijvend kennismakingsgesprek hoorde ik jouw verhaal en wat je wil gaan leren. Op basis van jouw persoonlijke leerdoelen maak ik een maatwerk offerte met de aanpak die nodig is om deze doelen te bereiken.

  1. Intake

Zodra jij (en je werkgever) akkoord zijn met mijn offerte gaan we aan de slag. Je ontvangt mijn werkboek. Ook ontvang je zo nodig online vragenlijsten. Tijdens de intake nemen we de resultaten van die vragenlijsten door en scherpen we je leerdoelen aan. Vervolgens maken we een plan.

Vaak betrek ik ook jouw werkgever bij de coaching. Het werkt goed voor jou als alle betrokken partijen samenwerken. We bespreken of een gesprek met jouw werkgever een optie voor je is.

  1. Coaching sessies

Tijdens deze coaching sessies werk jij aan de leerdoelen die je van tevoren stelde. Vijf keer face to face en twee keer telefonisch. We kijken naar jouw energiebalans en jouw levensverhaal. Op werkgebied nemen we jouw ambitie, talenten, verlangens, waarden en drijfveer onder de loep. We bespreken wat je belemmeringen en je hulpbronnen zijn.

Na het verkrijgen van zelfinzicht ga je ook daadwerkelijk aan de slag om veranderingen te integreren in je leven. Om patronen te doorbreken of jouw gedrag aan te passen. Tussentijds houden we goed in de gaten wat al goed gaat en wat je nog meer nodig hebt om jouw leerdoelen te bereiken.

Vaak neem ik als doorlooptijd tussen de gesprekken 2 of 3 weken. Het programma duurt maximaal 1 jaar, maar kan ook veel sneller als jij dat graag wil. Ik volg jouw tempo.

In de laatste sessie bespreken we het verloop van de coaching. Hoe jij terugkijkt en wat je nodig hebt om vast te houden aan wat je geleerd hebt.

Inbegrepen

  • Toegang tot mijn talent werkboek vol oefeningen en vragenlijsten
  • Kennismakinggesprek
  • 6 coaching sessies van 90 minuten waaronder intake, eventueel gesprek met manager en nagesprek
  • 1 telefonische sessie van 30 minuten
  • E- coaching tussentijds
  • Boek afgestemd op vraag
  • Voorbereiding op alle gesprekken

 Kosten

 Programmaprijs         € 2500,00 exclusief btw 

Heb ik je nieuwsgierigheid gewekt? Neem dan eens contact met me op. Dan kunnen we elkaar ontmoeten.  

Ilse Reijs LVEB 79