Tot Volle Bloei Programma
 1. Ontmoeting

Tijdens een eerste vrijblijvend ontmoetingsgesprek hoor ik graag jouw verhaal en wat je wil gaan leren. Ik kan je dan meer vertellen over mijn werk manier. Dit gesprek duurt een uur. Op basis van jouw persoonlijke leerdoelen maak ik een maatwerk offerte met de aanpak die nodig is om deze doelen te bereiken.

 1. Intake

Zodra jij (en je werkgever) akkoord zijn met mijn offerte gaan we aan de slag. Je ontvangt mijn werkboek. Ook ontvang je zo nodig online vragenlijsten. Tijdens de intake nemen we de resultaten van die vragenlijsten door, scherpen je leerdoelen aan en maken we een plan.

Vaak betrek ik ook jouw werkgever bij de coaching. Het werkt goed voor jou als alle betrokken partijen samenwerken. We bespreken of een gesprek met jouw werkgever een optie voor je is.

 1. Coaching sessies

Tijdens deze zes coaching sessies werk jij aan de leerdoelen die je van tevoren stelde. Vier keer face to face en twee keer telefonisch. In eerste instantie is het belangrijk dat je je weer vitaal gaan voelen. Daarnaast kijken we naar jouw levensverhaal, de relaties die je met jezelf en anderen hebt en jouw energiebronnen. Op werkgebied nemen we jouw ambitie, talenten, verlangens, waarden en drijfveer onder de loep. We bespreken wat je belemmeringen en je hulpbronnen zijn.

Na het verkrijgen van inzicht ga je ook daadwerkelijk aan de slag om veranderingen te integreren in je leven. Om patronen te doorbreken of jouw gedrag aan te passen. Tussentijds houden we goed in de gaten wat al goed gaat en wat je nog meer nodig hebt om jouw leerdoelen te bereiken.

 1. Evaluatie

In deze laatste sessie bespreken we het verloop van de coaching. Hoe jij terugkijkt en wat je nodig hebt om vast te houden aan wat je geleerd hebt. Eventueel is jouw werkgever hier ook bij aanwezig. Uiteindelijk sluiten we af met een meer vitale versie van jezelf.

Inbegrepen 

 • Toegang tot mijn talent werkboek vol oefeningen en vragenlijsten
 • Intake van 90 minuten
 • 4 face to face coaching sessies van 75 minuten (life of via Zoom)
 • 2 telefonische coaching sessies van 30 minuten
 • Evaluatie sessie
 • E- coaching tussentijds
 • Gesprek met werkgever (optioneel)
 • Een boek dat past bij jouw leerdoel

Heb ik je nieuwsgierigheid gewekt? Neem dan eens contact met me op. Dan kunnen we elkaar ontmoeten.  

Ilse Reijs LVEB 79