Werken met hart en ziel Programma

In dit coaching programma leer je om jezelf opnieuw uit te vinden en te gaan werken met hart en ziel, voor meer werkplezier. Dit kan bijvoorbeeld jouw wens zijn:

 • Je wil graag sterk, effectief en zeker van jezelf worden. Als leidinggevende of professional;
 • Je wil weer het gevoel hebben in je werk echt van waarde te zijn en daarover voldoening ervaren;
 • Je wil graag wat meer soepel werken en meer werkplezier ervaren. Jouw perfectionisme laten varen;
 • Je wilt weer graag een inspirerend doel hebben waar je energie van krijgt, een stip op de horizon die past bij wie jij bent. Jouw interne kompas helder krijgen;
 • Je bent op een punt beland in je loopbaan waar je de balans wil gaan opmaken. Misschien is er een groot life event geweest waardoor je anders naar je werk bent gaan kijken. Je wilt een herijking van je werkende leven;
 • Je wil leren hoe je de baan kan vinden die je zoekt; sollicitatiehulp.

Mijn manier van werken

Ik ben een arbeidspsycholoog, gespecialiseerd in vitaliteit, loopbaan coaching en werkgeluk. Om vitaal, gelukkig en sterk te blijven is een goede energiedoorstroming van groot belang. In mijn aanpak gebruik ik inzichten uit de Positieve Psychologie en ACT. Ook zet ik graag methodes in zoals Voice Dialogue, Systemisch werken, EMDR en Lichaamsgerichte Psychologie om lichaam en geest weer in balans te brengen. Om dat wat in de weg staat te verlichten. En (weer) onbelemmerd te kunnen leven.

Van mijn cliënten hoor ik dat ik helder en betrokken ben, rustig en sensitief in de omgang. Graag help ik jou om weer plezier, succes en werkgeluk te gaan ervaren. Dat doe ik door jouw potentieel te activeren. Door te kijken naar de ambities, talenten en drijfveren die je in hun huis hebt. En door te onderzoeken onder welke omstandigheden jij tot bloei komt in werk. Ik laat jou de antwoorden op je eigen vragen vinden als jouw interne kompas tijdelijk niet werkt. Ook stimuleer ik je om de veranderingen die nodig zijn in gang te gaan zetten en eventuele blokkades aan te pakken. Zodat je weer lekker kan werken en oprecht blij bent en werkplezier ervaart. En daar haal ik weer mijn voldoening uit.

Mijn cliënten zijn over het algemeen hoogopgeleid. Zij voelen dat zij nog meer in hun mars hebben en hebben een ambitie om zich verder te ontwikkelen. Cliënten uit allerlei branches komen naar mij toe omdat ik het spanningsveld in hun werkomgeving goed snap. Ik heb jaren voor de overheid, een commercieel adviesbureau en een internationaal beursgenoteerd bedrijf gewerkt voordat ik in 2009 mijn eigen praktijk begon. Verder komen ze naar mij toe omdat ik naast Register Arbeid & Organisatie Psycholoog NIP ook Register Loopbaanprofessional NOLOC ben. Naast mijn coaching praktijk ben ik Psychologie docent aan een particuliere Hoge School en opleider in de opleiding tot Loopbaancoach voor Schouten & Nelissen.

Fases van het Hart & Ziel programma

 1. Kennismaking

Tijdens het eerste vrijblijvend kennismakingsgesprek hoorde ik jouw verhaal en wat je wil gaan leren. Op basis van jouw persoonlijke leerdoelen maak ik een maatwerk offerte met de aanpak die nodig is om deze doelen te bereiken.

Jouw persoonlijke leerdoelen:

 1. Intake

Zodra jij (en je werkgever) akkoord zijn met mijn offerte gaan we aan de slag. Je ontvangt mijn werkboek. Ook ontvang je zo nodig online vragenlijsten. Tijdens de intake nemen we de resultaten van die vragenlijsten door en scherpen we je leerdoelen aan. Vervolgens maken we een plan.

Vaak betrek ik ook jouw werkgever bij de coaching. Het werkt goed voor jou als alle betrokken partijen samenwerken. We bespreken of een gesprek met jouw werkgever een optie voor je is.

 1. Coaching sessies

Tijdens deze coaching sessies werk jij aan de leerdoelen die je van tevoren stelde. Vijf keer face to face en een keer telefonisch. Je werkt vanuit mijn overzichtelijke Talenten werkboek met allerlei oefeningen en vragenlijst. Elke week maak je daaruit een opdracht die voor jou relevant is en bijdraagt aan jouw groei. Ik bied je verschillende tools aan die je een nieuwe blik op jezelf en jouw loopbaan geven.

We beginnen met jouw levensverhaal. Interessant om te zien hoe je zo geworden bent zoals je bent. Op werkgebied nemen we jouw ambitie, talenten, verlangens, waarden, energiebalans en drijfveer onder de loep. We bespreken wat je belemmeringen en je hulpbronnen zijn.

Na het verkrijgen van zelfinzicht ga je ook daadwerkelijk aan de slag om veranderingen te integreren in je leven. Om patronen te doorbreken of jouw gedrag aan te passen, zodat je meer werkplezier kan gaan ervaren.

Sollicitatiehulp is er beschikbaar voor degene die daar behoefte aan heeft. Dan besteden we aandacht aan het vernieuwen van je CV, jouw Linkedin pagina en het schrijven van een sollicitatiebrief. Of het oefenen van een sollicitatiegesprek.

Vaak neem ik als doorlooptijd tussen de gesprekken 2 of 3 weken. Het programma duurt ongeveer 1 jaar, maar kan ook veel sneller gaan als jij dat graag wil. Ik volg jouw tempo.

In het nagesprek bespreken we het verloop van de coaching. Hoe jij terugkijkt en wat je nodig hebt om vast te houden aan wat je geleerd hebt. Je maakt een plan voor de lange en korte termijn.

Inbegrepen

 • Toegang tot mijn talent werkboek vol oefeningen en vragenlijsten
 • Kennismakinggesprek 60 minuten
 • 6 coaching sessies van 90 minuten waaronder de intake, gesprek met manager en nagesprek
 • 1 telefonische sessie van 30 minuten om ad hoc in te zetten
 • E- coaching tussentijds
 • Boek afgestemd op vraag
 • Voorbereiding op alle gesprekken

 Programma prijs

 2250,00 exclusief btw euro 

Als je meer maatwerk wil, dan kan dat. 

Interesse
Heb ik je interesse gewekt en wil jij ook meer werkplezier? Neem vooral contact met mij op voor een gratis telefonisch of persoonlijk kennismakingsgesprek.