Ervaringen van klanten

Ilse is een uitzonderlijke loopbaancoach die mijn professionele traject aanzienlijk heeft verbeterd. Haar diepgaande inzichten en empathische begeleiding hebben me geholpen mijn carrièredoelen te verduidelijken. Dankzij Ilse voel ik me zelfverzekerder en gemotiveerd in het toekomstige verloop van mijn loopbaan. Ze is een waardevolle steun op het pad naar succes.
Mieke Lemmers
Shell Recharge
llse is een betrokken, intelligente en eerlijke coach. Ze ontdekt snel waar iemand blij van wordt en waar knelpunten liggen en kiest in overleg een daarop toegesneden benadering. In enkele sessies heeft ze mij geholpen om barricades die ik ervoer in de persoonlijke sfeer te identificeren en een weg te vinden om hiermee om te gaan. Hierdoor durfde ik het aan om een gedroomde volgende stap in mijn loopbaan te zetten, en doe ik nu werk dat me past en dat me energie geeft. Door het coaching traject heb ik waardevolle inzichten verworven die me nog steeds helpen in uiteenlopende situaties.
Margreet
Al een tijdje wist ik dat ik iets anders wilde doen. Maar wat? Die vraag kreeg ik niet beantwoord. Totdat iemand uit mijn netwerk mij in contact bracht met Ilse. Haar aanpak was precies datgene wat ik nodig had. Te beginnen met het even ‘parkeren' van je CV en gevolgde loopbaanpad: niet wat je tot nu toe hebt gedaan bepaalt waar je heen gaat, maar wie jij bent en wat je werkelijke drijfveren zijn. Ilse brengt met haar aanpak rust en geeft ruimte aan dromen over nieuwe mogelijkheden zonder daarbij zweverig of onrealistisch te zijn. Uniek aan Ilse is haar oprechte betrokkenheid om je verder te helpen en een handelingsperspectief aan te reiken dat past bij jou als persoon, met jouw specifieke kwaliteiten. Ieder gesprek met Ilse tijdens het loopbaan coachtraject was voor mij een verademing en gaf mij het gevoel dat ik daadwerkelijk stappen maakte. Dankzij de duidelijk bepaalde koers heb ik nu de baan gevonden die ik zocht.
Lennart
Algemene Rekenkamer
Op een gegeven moment in m’n carrière, voelde ik dat ik weer een nieuw pad moest kiezen. Ilse heeft me daar enorm goed mee geholpen. Kritisch, helder en zonder omwegen, hebben we samen gekeken wat ik allemaal bereikt heb, en wat ik met die ervaringen en competenties nu wil gaan doen. Ik heb ook echt het gevoel, dat we het samen hebben gedaan. Ilse is betrokken, empathisch en ze kan erg goed ‘kijken’; ze geeft je alle ruimte om jezelf te zijn, maar weet door haar scherpe blik en interventies ook precies de juiste snaar te raken. Kortom, ik ben door de gesprekken met Ilse enthousiast een nieuw pad ingeslagen!
Lucas
Ondernemer
Ik kwam bij Ilse terecht, omdat ik merkte dat ik niet gelukkig werd van mijn werk en ik het tijd vond om daar wat aan te doen. Ik wilde graag ‘iets anders’ gaan doen, maar ja… wát was de grote vraag. Wat voor soort baan past bij mij en geeft me meer energie? Samen hebben we mijn persoonlijke kwaliteiten en behoeften inzichtelijk gemaakt en hebben we ook gekeken naar verschillende gebeurtenissen in mijn leven. Al deze aspecten hebben we door vertaald naar wat dat zou betekenen in een baan. Hierdoor kwam alles perfect samen en heb ik tijdens het loopbaan coachtraject besloten om kunstenares te worden en mij specifiek te richten op het helpen van mensen door het maken van persoonlijke handgemaakte urnen van keramiek, zoals ik ook voor mijn vader heb kunnen doen. De laatste gesprekken hebben we gebruikt om hier concreet invulling aan te geven door middel van een businessplan en door persoonlijke aandachtspunten en te formuleren. Als ik nu terugkijk op de gesprekken met Ilse, vind ik het echt bijzonder hoe ze iedere keer weer de juiste snaar raakt. Na ieder gesprek met haar ging ik energieker naar huis en nam mijn vertrouwen in een mooie toekomst toe.
Susanne
Kunstenares
After working for five years in an international company, I met Ilse in 2014 when I found myself at a career crossroads. Ilse supported me in the decision making process with my new career direction. She helped me to rediscover my values, skills and passions, recognize my strengths, uncover issues standing in my way of success and develop a clear action plan to take the next step in my career. Her warm, empathetic and respectful approach helped to build trust during our first meeting and led to a positive outcome. Working with her was a great opportunity and contributed to a positive change in my career. I find Ilse a highly professional, experienced and talented coach. I have gained so much from her coaching and would strongly recommend her.
DuyguJe hebt mijn pad vlijmscherp gemaakt. Ik heb inzicht gekregen in waar ik heen wil en welke prijs ik wil gaan vragen. 
Marianne Keijer
MARKETING PROFESSIONAL
Ik heb de afgelopen jaren diverse mensen met een loopbaanvraag verwezen naar Ilse, in eerste instantie in mijn rol als “formele” opdrachtgever. De goede resultaten én de tevredenheid bij die kandidaten over de aanpak van Ilse maakten dat ik ook mensen uit mijn persoonlijke netwerk adviseerde aan te kloppen bij Ilse. Ook hun ervaringen zijn zonder uitzondering erg positief. Ze waardeerden haar persoonlijke aanpak die hen de ruimte gaf waar nodig tot zichzelf te komen en hun eigen mogelijkheden te onderzoeken, de grondige oriëntatie op de mogelijke nieuwe baan en de gestructureerde aanpak om zo’n baan ook daadwerkelijk te vinden. Een mooie bijkomstigheid is dat Ilse alleszins acceptabele tarieven in rekening brengt!
Willem Camphuis
Directeur CBCT
Mijn loopbaan coachtraject heb ik als inspirerend en bevrijdend ervaren. Ilse heeft de gave om – op heel ongedwongen wijze – het traject daar waar nodig te intensiveren en dan weer vlot te trekken. Ze heeft mij bewust gemaakt van mijn blokkades en van mijn sterke punten en me geholpen om met een open blik naar mijzelf en mijn toekomst te kijken. Dit heeft niet alleen de kijk op mijn loopbaan veranderd, maar beïnvloedt ook hoe ik sindsdien in mijn werk sta.
Ingrid Koning
Lecturer bij het Molengraaff Institute voor Private Law
Drie jaar hebben Ilse en ik samengewerkt bij het internationale Executive Search bureau Amrop. Vervolgens hebben wij het afgelopen jaar samengewerkt bij het afnemen van potentieel analyses. Tijdens onze samenwerking heeft Ilse blijk gegeven van een fundamentele interesse in mensen en van een scherpe en methodische analyse van personen binnen geheel verschillende beroepsgroepen, actief op diverse hiërarchische niveaus. In de gesprekken slaagt Ilse erin om snel vertrouwen te wekken op basis van haar brede kennis en empatische positionering. Ilse streeft bij haar beoordeling en analyse naar grote zorgvuldigheid en integriteit. Feedback op haar advies is zonder uitzondering positief, zowel van de zijde van de kandidaat als van de zijde van de opdrachtgever.
Rochus van der Weg
Mijn loopbaan coachtraject bij Ilse was zowel aangenaam als verhelderend. Met behulp van gestructureerde opdrachten en gesprekken (en goede koffie) heeft ze mij geholpen helder te krijgen wat voor mij belangrijk is in mijn werk. Door de directe en kritische vragen van Ilse was ik in staat een duidelijk beeld te vormen van mijn sterke en zwakke punten en de situatie waarin ik verkeerde. Het is dan ook met dank aan haar dat ik uiteindelijk de stoute schoenen heb aangetrokken, mijn baan heb opgezegd en voor mezelf begonnen ben. Sindsdien heb ik mijn droombaan, veel meer energie en veel meer plezier in mijn werk.
Rinck Sonnenberg
Ilse heeft mij begeleid met loopbaancoaching. Doordat Ilse goed kan luisteren, voorbereid is en gestructureerd en georganiseerd werkt, is deze cursus voor mij een succes geworden. Door haar oprechte betrokkenheid en door op het juiste moment de juiste tools in te zetten, ben ik tot mijn kern gekomen, waardoor ik nu beter begrijp waarom ik reageer zoals ik reageer. Ook heb ik een roadmap kunnen maken van waar ik naar toe wil. Dit geeft mij een referentiepunt en maakt moeilijke keuzes gemakkelijker. Ten slotte was het leuk om deze ‘ontdekkingsreijs’ samen met Ilse te maken.
Gerrit Ros
Project manager bij ING Group
Een top functie bij een multinational en geen plezier meer in het werk. Dat was het uitgangspunt om contact op te nemen met Ilse. Zij heeft mij in enkele sessies op zeer effectieve en praktische wijze laten inzien waarom dat plezier er niet meer was. Door echt betrokken te zijn en te luisteren heeft Ilse mij de spiegel voorgehouden en geholpen om met nieuwe energie een andere weg te kiezen. Ik ben daardoor sneller en overtuigender in actie gekomen en heb een switch gemaakt. Met meer aandacht voor privé activiteiten, geniet ik nu ook weer van mijn professionele bezigheden. Een leuk loopbaan coachtraject met Ilse wat ik een ieder van harte aanbeveel.  
Joost
ONDERNEMER
Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Bekijk mijn coachingsprogramma via onderstaande knop.