Persoonlijke coaching

Mijn manier van werken

Ik ben een arbeidspsycholoog, gespecialiseerd in loopbaancoaching, vitaliteitscoaching en werkgeluk. Om vitaal, gelukkig en sterk te blijven is een goede energiedoorstroming van groot belang. In mijn aanpak gebruik ik inzichten uit de Positieve Psychologie en ACT. Ook zet ik graag methodes in zoals Voice Dialogue, Systemisch werken, EMDR en Lichaamsgerichte Psychologie om lichaam en geest weer in balans te brengen. Om dat wat in de weg staat te verlichten. En (weer) onbelemmerd te kunnen leven.

Van mijn cliënten hoor ik dat ik helder en betrokken ben, rustig en sensitief in de omgang. Graag help ik jou om weer plezier, succes en werkgeluk te gaan ervaren. Dat doe ik door jouw potentieel te activeren. Door te kijken naar de ambities, talenten en drijfveren die je in hun huis hebt. En door te onderzoeken onder welke omstandigheden jij tot bloei komt in werk. Ik laat jou de antwoorden op je eigen vragen vinden als jouw interne kompas tijdelijk niet werkt. Ook stimuleer ik je om de veranderingen die nodig zijn in gang te gaan zetten en eventuele blokkades aan te pakken. Zodat je weer lekker kan werken en oprecht blij bent. En daar haal ik weer mijn voldoening uit.

Mijn cliënten zijn over het algemeen hoogopgeleid. Zij voelen dat zij nog meer in hun mars hebben en hebben een ambitie om zich verder te ontwikkelen. Cliënten uit allerlei branches komen naar mij toe omdat ik het spanningsveld in hun werkomgeving goed snap. Ik heb jaren voor de overheid, een commercieel adviesbureau en een internationaal beursgenoteerd bedrijf gewerkt voordat ik in 2009 mijn eigen praktijk begon als psycholoog en loopbaancoach. Verder komen ze naar mij toe omdat ik naast Register Arbeid & Organisatie Psycholoog NIP ook Register Loopbaanprofessional NOLOC ben. Naast mijn coaching praktijk ben ik Psychologie docent aan een particuliere Hoge School en opleider in de opleiding tot Loopbaancoach voor Schouten & Nelissen.