Mijn manier van werken

Ik ben een arbeidspsycholoog gespecialiseerd in vitaliteit, loopbaancoaching, werkgeluk en traumaverwerking op het werk.

Graag help ik jou om jouw kracht, plezier en geluk te vergroten. Dat doe ik door jouw potentieel te activeren. Door te kijken naar de ambities, talenten en drijfveren die je in huis hebt. En door te onderzoeken onder welke omstandigheden jij floreert in werk. Ik help jou de antwoorden op je eigen vragen te vinden als jouw interne kompas tijdelijk niet werkt.
Ook stimuleer ik je om te veranderen wat nodig is en om dat wat in de weg zit om voluit te leven aan te pakken. Dat kunnen familieomstandigheden zijn of gebeurtenissen uit het verleden. Zodat je weer lekker, onbelemmerd kan leven en werken. Mijn aanpak is gebaseerd op de Positieve Psychologie. Waar nodig gebruik ik Voice Dialogue, EMDR, Opstellingen en Body-mind technieken.

Mijn cliënten zijn over het algemeen hoogopgeleid en komen uit allerlei branches. Zij voelen dat zij nog meer in hun mars hebben en hebben de ambitie om zich verder te ontwikkelen, zowel professioneel als persoonlijk. Naast mijn coaching praktijk ben ik Psychologie docent aan een particuliere Hoge School en coach bij SUAS – Schouten en Nelissen. 

EMDR