Leiderschapscoaching

Ook leidinggevenden willen zo nu en dan pas op de plaats maken om te evalueren waar ze staan. Ben ik nog steeds goed bezig? Vind mijn omgeving dat ook? Ben ik nog gelukkig in mijn werk? Wie wil ik zijn als leider en hoe zet ik mijn potentieel in om het meest effectief te zijn?

Tijdens deze coaching ga je jouw leiderschap onder de loep nemen, zowel jouw persoonlijk leiderschap als het leidinggeven aan een club mensen. Zodat je meer impact hebt in de doelen die je nastreeft door in te zetten wat jou uniek maakt. 

We kijken hiervoor naar jouw levenslijn, jouw waarden, krachten en verlangens. Dus wie je van nature bent. Je onderzoekt de verschillende stijlen die het beste bij je passen en wat je daarin kunt doen en laten. Ondersteunend daarbij is de inzet van de MBTI-vragenlijst. Je integreert jouw inzichten in een passend plan van aanpak.

Ook ga je onderzoeken wat jouw plek en positie in je organisatie is. En te besluiten wat je daarmee wil doen.

Ook ga je kijken naar wie je wil zijn als leider en als privépersoon in de toekomst. Je gaat bouwen en bepalen welke hulpbronnen je wil benutten.

Samengevat is de coaching als volgt opgezet:

·      Leiderschap en jouw leiderschapsstijl

·      Kwaliteiten, valkuilen en verlangens

·      MBTI-type 

·      Levenslijn

·      Drijfveren in leven en werk

·      Ontwikkelrichting

·      Jouw leiderschap in de organisatie, jouw positie daarin

Mijn manier van werken

Ik ben een arbeidspsycholoog (Register Arbeid & Organisatie) gespecialiseerd in vitaliteit en werken met hart en ziel. Om vitaal, gelukkig en bevlogen te blijven is een goede energiedoorstroming van groot belang. In mijn aanpak gebruik ik inzichten uit de Positieve Psychologie en ACT. Ook zet ik graag methodes in zoals Voice Dialogue, Systemisch werken, EMDR en de body-mind methodes om potentieel vrij te maken. Om onbelemmerd te kunnen leven.

Van mijn cliënten hoor ik dat ik helder en betrokken ben, rustig en sensitief in de omgang. Graag help ik jou om weer plezier, succes en werkgeluk te gaan ervaren. Dat doe ik door jouw potentieel te activeren. Door te kijken naar de ambities, talenten en drijfveren die je in hun huis hebt. En door te onderzoeken onder welke omstandigheden jij tot bloei komt in werk. Ik laat jou de antwoorden op je eigen vragen vinden als jouw interne kompas tijdelijk niet werkt. Ook stimuleer ik je om de veranderingen die nodig zijn in gang te gaan zetten en eventuele blokkades aan te pakken. Zodat je weer lekker kan werken en oprecht blij bent. En daar haal ik weer mijn voldoening uit.

Mijn cliënten zijn over het algemeen hoogopgeleid. Zij voelen dat zij nog meer in hun mars hebben en hebben een ambitie om zich verder te ontwikkelen. Cliënten uit allerlei branches komen naar mij toe omdat ik het spanningsveld in hun werkomgeving goed snap. Ik heb jaren voor de overheid, een commercieel adviesbureau en een internationaal beursgenoteerd bedrijf gewerkt voordat ik in 2009 mijn eigen praktijk begon. Verder komen ze naar mij toe omdat ik naast Register Arbeid & Organisatie Psycholoog NIP ook Register Loopbaanprofessional NOLOC ben. Naast mijn coaching praktijk ben ik Psychologie docent aan een particuliere Hoge School en opleider in de opleiding tot Loopbaancoach voor Schouten & Nelissen.

 

Opbouw programma

Het traject is opgedeeld in 6 gesprekken van ongeveer 1,5 uur. Vaak neem ik als doorlooptijd tussen de gesprekken 2 of 3 weken. Het liefst rond ik de gesprekken af binnen 1 jaar omdat het houden van momentum belangrijk is voor je ontwikkeling. Maar we kunnen ook veel sneller gaan als jij dat graag wil. 

In het nagesprek bespreken we het verloop van de coaching. Hoe jij terugkijkt en wat je nodig hebt om vast te houden aan wat je geleerd hebt.

Inbegrepen

  • Toegang tot mijn werkboek met oefeningen en vragenlijsten
  • Kennismaking gesprek
  • Afname en analyse MBTI vragenlijst (€ 99,00)
  • 6 coaching sessies van 75-90 minuten
  • 1 telefonische sessie van 30 minuten om ad hoc in te zetten
  • E- coaching tussentijds
  • Boek afgestemd op jouw vraag
  • Voorbereiding op alle gesprekken

Kosten

 

Programmaprijs         € 1950,00

21 % btw                    €   409,50

                                      ———- +

Totaal                         € 2359,50

 

Een offerte afgestemd op jouw budget is ook mogelijk.

 

Interesse
Heb ik je interesse gewekt? Neem vooral contact op voor een gratis telefonisch of persoonlijk kennismakingsgesprek.