In dit uitgebreide Loopbaanadvies Programma coach ik jou bij alle stappen van de ene naar de andere werkplek. Van Werk naar Werk. Zo ben je optimaal voorbereid op wat komen gaat en is de kans het grootst dat je snel weer aan de slag gaat.

Wat levert het je op?

 • Weten wat je talenten, ambitie en marktwaarde zijn
 • Gericht solliciteren
 • Hoge slaagkans op het vinden van werk dat bij jou past
 • Jezelf krachtig presenteren in gesprekken en via sociale media

Opbouw van het Loopbaanadvies Programma

 • In totaal ontvang je 11 uur coaching met gemiddeld om de twee weken een contactmoment.
  • Kennismaking
  • 5 coaching sessies van 75 minuten face to face
  • 2 coaching sessies van 75 minuten verlopen via de telefoon
  • Telefonisch nagesprek
  • E-coaching

    Uiteindelijk duurt het Programma ongeveer 3 maanden. Langer kan ook natuurlijk, dat is aan jou.

 • Reijs Consult zet uniek voor jou de online arbeidsmarktscan en loopbaanscan in. Daarmee krijg je een objectief beeld van jouw arbeidsmarktmogelijkheden in je huidige baan en sector. En ook jouw carrièrewaarden, voorkeursgedrag op het werk en interessegebieden worden duidelijk.
 • Daarnaast krijg je toegang tot mijn Talent werkboek met inspirerende oefeningen. Graag spreek ik namelijk ook jouw creativiteit aan. De een houdt erg van schrijven, de ander is meer een beelddenker of praktisch handig. Dus vraag ik jou bijvoorbeeld je levensverhaal te schrijven of een beeld te maken van wat je gelukkig maakt. Eigenlijk bied ik je verschillende tools om jou een nieuwe blik op jezelf en je loopbaan te geven. Want als je dan toch verandert van baan, dan maar meteen goed toch?
 • Je krijgt ook praktische hulp bij het schrijven van een power CV en dito sollicitatiebrief.
 • We oefenen het voeren van een sollicitatiegesprek en een elevator pitch zodat jij je van jouw beste kant kan laten zien.
 • We werken actief aan jouw marketing op de arbeidsmarkt door te netwerken en gebruik te maken van sociale media zoals LinkedIn, Facebook en Twitter.
 • Je ontvangt het boek van sollicitatiegoeroe Aaltje Vincent: “Job marketing 3.0” vol praktische tips en tricks.
 • Na een maand neem ik contact met je op voor een telefonisch nagesprek.

Mijn manier van werken

Van mijn cliënten hoor ik dat ik helder en mild ben, rustig en sensitief in de omgang. Ik hecht waarde aan integriteit, respect en open communicatie. Je kan bij mij jezelf zijn en jouw verhaal kwijt. Cliënten komen naar mij toe omdat ik het spanningsveld in hun werkomgeving goed snap. Ik heb jaren voor de overheid, een commercieel adviesbureau en een beursgenoteerd bedrijf gewerkt voordat ik 11 jaar geleden mijn eigen praktijk begon. Verder komen ze naar mij toe omdat ik naast register psycholoog ook erkend loopbaanadviseur ben.

In mijn aanpak gebruik ik inzichten uit de Positieve Psychologie. Die benadering staat ervoor de focus te leggen op wat al sterk is, op wat al goed gaat. En dat groter maken. En dat deze benadering een positief effect heeft op jouw veerkracht is al vaak in wetenschappelijk onderzoek bewezen. Ook werk ik graag met Voice Dialogue. Dat is een coaching techniek waarmee interne dilemma’s inzichtelijk kunnen worden gemaakt.

 Inbegrepen

 • Arbeidsmarktscan en loopbaanscan online
 • Talentenwerkboek
 • 11 uur individuele coaching sessies
 • E-coaching
 • Boek Jobmarketing 3.0 van Aaltje Vincent

Programmaprijs         € 2250,00 excl btw

Interesse
Heb ik je interesse gewekt? Neem vooral contact met me op. Dan hoor ik meer over jouw situatie en kan ik een offerte op maat maken.